Participació igualadina al primer Mototerra de La Granada
P

21 de maig de 2018

El passat diumenge 13 i amb motiu de la XI trobada Motera de Ruck Biker’s de La Granada, es va disputar la primera edició del Mototerra per nens, als terrenys del costat del Centre cívic. La prova la va organitzar el Moto Club Sitges. Alguns dels pilots de l’equip anoienc Team Motos J&J – Autogama van ser-hi presents en diferents categories.

Al tractar-se d’una prova per nens, les categories que van prendre part de la carrera van ser les de 50cc, 65cc, 85cc i fèmines.

La cursa va consistir en 3 mànegues per cada una de les categories, que anaven alternant-se entre elles, acumulant la puntuació obtinguda en cada una de les tandes.

La pluja de dissabte va provocar que el terreny estigués més lliscant a primera hora del matí però va anar millorant amb el pas de les hores, gràcies al bon dia que va acompanyar.

Cal destacar la tercera posició en la general de la pilot Jana Monclús Marsal en la categoria de fèmines i l’onzè lloc per Biel Monclús en la categoria de 65cc ambdós del Team Motos J&J – Autogama. Cal felicitar també als pilots del Moto Club Igualada Pol Guerrero per la seva primera posició i a Marc Alibau per la seva vuitena plaça en la categoria de 65cc.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?