El Parc Central d’Igualada acollirà la 39a edició de la Cursa Popular

132

El diumenge, 22 d’octubre, Igualada celebra la 39a edició de la Cursa Popular, el seu acte esportiu més obert i que, alhora, dóna el tret d’inici als Jocs Escolars de l’Anoia, a les temporades esportives en general i aquest any, a més, serà la cita que obrirà oficialment la candidatura “Igualada, Ciutat Europea de l’Esport 2019”.

El Parc Central serà aquest 2017 l’espai que acollirà la sortida i l’arribada de la Cursa, tant el recorregut A, de 5 quilòmetres i que començarà a les 11h, com el recorregut B, d’1,9 quilòmetres i que arrencarà a les 12h. Això permetrà a tots els participants gaudir de l’esdeveniment en una mateixa zona i el nou emplaçament permetrà oferir també una gran festa esportiva familiar i per a tothom.

Com a conseqüència d’aquesta ubicació, els circuits seran totalment diferents a les anteriors edicions. El recorregut A, per les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Majors A, B, C i D, sortirà del Parc Central i passarà per Av. Catalunya, Ctra. Manresa, c/ Doctor Fleming, c/ Bellprat, Av. Balmes, Av. Catalunya, c/ Comarca, c/ Masquefa, c/ Les Comes, Av. Doctor Pasteur, Av. Barcelona, Pl. Mossèn Segura i Av. Catalunya, per acabar novament al Parc Central. I el recorregut B, per petits fins a categoria Prebenjamí i els seus pares i acompanyants començarà al Parc Central i recorrerà Av. Catalunya, Av. Mestre Muntaner, c/ Girona, Av. Barcelona, Pl. Mossèn Segura i Av. Catalunya, finalitzant també al Parc Central

Hi haurà trofeus per als guanyadors absoluts i per als tres primers classificats de cada categoria del recorregut A i també vals bescanviables per material esportiu per les tres escoles amb més participació. A més, es donarà un val per material esportiu a l’escola amb més percentatge de participació en relació amb el nombre d’alumnes matriculats.

La Cursa és d’inscripció gratuïta i està organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i el Consell Esportiu de l’Anoia. Compta amb la col·laboració del Club Atlètic Igualada (CAI), Tuga Active Wear, Cal Font Wellness Centre, Stikets, Anima’ns Grup i Carrefour. Té el suport de la Diputació de Barcelona i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i també el patrocini de BBVA – Catalunya Caixa. Una edició més, l’empresa AquaSOS donarà mig euro per cada participant a un projecte i entitat de Igualada Solidària.