Un paisatge estiuenc de Quique Santano, premiat amb el #vilanovanatura de juny

43

El concurs de fotografia #vilanovanatura va comptar el passat mes de juny amb prop d’una vintena d’instantànies. El verd dels camps i l’exuberància de les flors han deixat pas als paisatges daurats i els camps després de la collita. Precisament la fotografia guanyadora correspon a una de les estampes més típiques d’aquestes dates i és obra del vilanoví Quique Santano. És un camp ple de bales de palla rodones, un fet que a Santano el va sorprendre molt perquè era la primera vegada que les veia a Vilanova del Camí.

Quique Santano, és un habitual d’instagram i del concurs #vilanovanatura i assegura que li ha fet especial il·lusió guanyar perquè es presenten fotografies amb una gran qualitat i bellesa. Santano explica que sovint entra al hastag #vilanovanatura per observar les fotografies i no es pot estar de donar un like a aquelles que considera millors. Aquest concurs, diu, “m’ha permès conèixer espais i detalls preciosos del municipi” i valora especialment que “gràcies a aquesta iniciativa Vilanova del Camí surti als mitjans en positiu”.

Santano gaudeix retratant la natura de Vilanova del Camí amb la que tot sovint cerca la interacció humana. “Hem de retornar a la natura el que ella ens dona” afirma.
Tot i que per als grans esdeveniments, Quique Santano prefereix la càmera, reconeix que sempre porta el mòbil a sobre perquè li permet retratar paisatges i espais que el sorprenen o li criden l’atenció.
També és un addicte a les etiquetes, tot i que assegura que no les sap utilitzar correctament. Les fa servir per explicar què s’hi veu a la fotografia i en algunes ocasions, també, per ubicar-la.
Té preferències per les fotos en blanc i negre però reconeix que les possibilitats infinites que li ofereixen els filtres d’instagram li han obert tot un món per explorar i descobrir.
Quique Santano ha guanyat el #vilanovanatura del mes de juny i assegura que vol repetir premi, així que continuarem veient fotos seves a l’instagram municipal.