Packaging Made in Anoia

49

Del 13 de setembre fins el 26 d’octubre l’exposició del packaging de l’Anoia juntament amb Gràfiques Vilanova va ser tot un èxit.
Ens van visitar escoles, veïns i empleats del món d’Arts gràfiques. Doncs queda clar que el nostre sector té unes bones perspectives de creixement. Com deia un empresari la setmana passada en la trobada d’arts gràfiques que vam tenir: “Hem de despertar l’interès per els nostres joves “. Al fil d’això, ahir va sortir un article al diari Ara que deia:

Més prestigi per a la FP, una via per reduir l’abandonament escolar.
“Hauria de ser generalitzat que no es pugui accedir als llocs de treball sense una formació prèvia”, va apuntar Tatiana Soler, cap d’estudis de l’Institut Joan Brossa. Soler també va proposar que les empreses vagin a les escoles abans per buscar alumnes potencials i crear-los les ganes de participar en el món laboral. Ho va confirmar sense embuts Ismael Palacín, de la Fundació Bofill, que va lamentar que l’orientació a l’alumnat sovint és escassa i arriba tard.

El passat dia 6 d’octubre vam fer un dinar de les Arts Gràfiques i el Packaging organitzat per UEA.

Aquesta trobada, va ser per veure les necessitats amb el món del packaging i també per la manca de visibilitat del sector, doncs bé, parlant de visibilitat aquí teniu l’últim per sentir-se molt orgullosos del Packaging Made in Anoia, la nostra empresa de l’Anoia GRAFOPACK ha estat la guanyadora d’un premi de molt prestigi.

EUROPEAN CARTON EXCELLENCE AWARD 2018
Un disseny estructural fet a Igualada.
Felicitats a tot l’equip de Grafopack, sou uns cracs, jo que sóc de l’ofici puc assegurar el difícil que és a nivell Europeu aquest reconeixement.
També va ser premiat amb un segon premi, molt bé.

Això és PACKAGING MADE IN ANOIA.

Enric Sànchez