L’Orquestra de Cambra de Granollers actuarà a les Nits Musicals de la Brufaganya

21

L’Orquestra de Cambra de Granollers, dirigida per Corrado Bolsi, actuarà aquest proper dissabte 12 d’agost, a dos quarts de deu del vespre, en el tercer concert del 6è festival de les Nits Musicals de la Brufaganya, a Sant Magí.

L’orquestra de Granollers ha complert 25 anys ben recentment i, ja des dels seus inicis ha anat treballant amb profunditat la seva plantilla de cordes adaptant-la a les necessitats musicals dels diferents programes. A partir d’un repertori que ens parlarà de la dansa des de Brahms, amb una “picada d’ull” als orígens de l’orquestra de la mà de Vivaldi, fins arribar als tangos d’Astor Piazzolla i sense oblidar una sardana del mestre Ruera, se’ns mostrarà, en tot el seu esplendor, la importància d’una bona base de corda.

El seu director, Corrado Bolsi, és una figura coneguda internacionalment com a component del Trio Kandinski, i per les seves actuacions com a violinista per tot el món col·laborant amb nombroses orquestres i directors com Christopher. Hogwood, Fabio Biondi i Jordi Savall.

Les entrades es poden reservar a través de www.brufaganya.cat 

Hi haurà servei de bar a partir de mitja tarda i, en acabar el concert, xocolata desfeta amb coca i pa torrat per a tothom.