Oriol Junqueras va avalar l’equip d’ERC Igualada en una trobada per a empresaris anoiencs

38

DSC_0011.JPG

El passat dissabte 2 de maig, el candidat a l’alcaldia d’Igualada, Josep M. Palau, acompanyat pel president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, va donar a conèixer els principals pilars de treball de la formació en l’àmbit econòmic.

El Kiosk del Rec va acollir, dissabte al matí, un esmorzar amb una àmplia representació d’empresaris, autònoms i emprenedors de la ciutat, que varen poder escoltar el número u de les llistes republicanes a Igualada presentant el programa de dinamització econòmica.

Una ciutat per a tothom
Josep M. Palau va explicar, davant un auditori ple, que el projecte de la seva formació es centra “en decidir junts una ciutat per a tothom”, i per a fer-ho, es fonamenta en tres pilars clau, basats en “l’eficiència en l’administració municipal, la reindustrialització i la creació de més feina a Igualada, i una major inversió social”, afirmava el candidat republicà. Palau es va centrar explicar en els dos primers pilars.

En aquest cas, segons Palau, l’eficiència en l’administració, el primer dels pilars, es basa en “l’estabilitat i la sostenibilitat financera”, i aquestes s’aconsegueixen portant a terme bons projectes de millora de l’eficiència i de la qualitat organitzativa, fent una bona gestió del talent intern i aplicant un sistema de direcció per objectius amb incentius per productivitat.

El segon pilar del qual va parlar el candidat a l’alcaldia, va ser la reindustrialització i la creació de feina, del qual va explicitar cinc propostes de treball per a dur a terme en aquesta línia. Així, Palau afirmava que “activarem un programa transversal de reindustrialització d’Igualada”; “incentivarem i facilitarem la reinversió de l’estalvi i dels recursos financers dels igualadins en projectes empresarials a Igualada”; com a tercera proposta assegurava que “reorientarem els equipaments de l’Ig-Nova i crearem el laboratori de fabricació digital d’Igualalada”; “apostarem més per les nostres indústries i els nostres sectors amb més potencial de futur”; i finalment, com a cinquena proposta de treball a dur a terme en la creació de feina a la ciutat, Josep M. Palau va explicar que “activarem una potent Taula de Dinamització Comercial d’Igualada”.

Gent que coneix la realitat d’allà on actua
D’altra banda, el president d’ERC, Oriol Junqueras, va parlar de les mesures d’activació econòmica que el seu consistori ha dut a terme a Sant Vicenç dels Horts, d’on n’és alcalde. Junqueras va parlar de la situació actual del país i va destacar que cal conèixer “la realitat territorial” de cada lloc, per tal de poder treballar de forma eficient i ajudar en la reactivació econòmica del país. Així, el president republicà, va afirmar que si volen una formació que conegui la realitat territorial de la seva ciutat i treballi per a la seva gent, “cal votar Esquerra” en les properes eleccions.