Oportunitat desaprofitada

29

UD VILADECANS 0
CF IGUALADA 0

L’Igualada no va ser capaç de rematar les arribades en un partit molt travat i va marxar de Viladecans amb un punt agre. Els igualadins visitaven un dels camps més complicats de la temporada. Una visita a casa del líder a tot o res, on als blaus tan sol els hi valia la victòria per seguir amb les aspiracions.

Els anoiencs es van mostrar ambiciosos durant tota la temporada i així volien encarar un enfrontament que es preveia apassionant.

Des del primer minut de joc, els jugadors d’en Moha volien fer valer el seu joc en un terreny de joc on era complicat. Tot i això, l’alta pressió dels visitants incomodava a la defensa local que intentava neutralitzar l’empenta de l’Igualada amb un joc molt directe.

Era complicat generar ocasions de gol, però Omar, al minut 26, va tenir l’oportunitat més clara que va ser evitada sota pals per un jugador del Viladecans. En canvi, a l’àrea d’Alfonso no hi van haver arribades locals, però s’havia d’estar alerta en tot moment. S’arribava al descans amb l’empat a zero i amb la sensació que quedava molt per remar.

La sortida de la segona meitat va ser molt intensa. Els igualadins volien aconseguir trencar el marcador, però la falta d’encert en els darrers metres i la contundència de la defensa local no ho van permetre.

Amb el pas del minuts, els de l’Anoia van arriscar més, el que va provocar que el matx s’obrís totalment. No obstant, cap dels dos equips va saber aprofitar les seves ocasions i el partit va acabar en empat.

Un resultat que no deixa content a cap conjunt i que complica l’ascens a uns jugadors blaus que mai es rendeixen.