Òdena obre un nou servei estable d’assessorament sobre ocupació i formació

35

L’Ajuntament d’Òdena ha inaugurat aquest mes de febrer un nou servei amb programació estable per als ciutadans i ciutadanes que necessitin assessorament sobre temes relacionats amb l’ocupació i la formació.

El nou servei ha estat possible gràcies a la contractació d’una persona a través d’una subvenció del servei públic d’ocupació de Catalunya i el Fons social Europeu destinat a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia juvenil a Catalunya.

El servei s’ofereix cada dia de dos quarts de deu del matí a dotze del migdia, és gratuït i està al servei de persones de totes les edats. L’oficina d’atenció està ubicada a l’Espai Jove d’Òdena (Avda. Manresa, 103). Des d’allà es dóna informació dels recursos disponibles a la comarca, tant de formació com de borsa de treball, també s’assessora sobre l’elaboració del curriculum vitae, es pot preparar una entrevista de treball i preguntar altres dubtes tant de formació com d’ocupació..

Francisco Guisado, alcalde del municipi d’Òdena, es mostrava molt satisfet i explicava que la subvenció permetrà oferir el servei fins al mes de maig i que arribat el moment es farà una valoració de l’experiència i s’estudiarà la conveniència de donar-li continuïtat.