0.8 C
Igualada
Divendres, gener 27, 2023

Obre portes el centre d’esport i natura Òdena Village

Òdena Village obre portes la setmana que ve amb l’objectiu d’acollir esportistes, grups escolars, empreses i particulars que vulguin gaudir de l’esport i la natura en un entorn privilegiat. En total, més de 14 hectàrees, ubicades al terme municipal d’Òdena. És un espai emplaçat al mig del bosc amb vegetació diversa i amb circuits condicionats per a practicar diferents esports a l’aire lliure.

odena village

L’edifici que acull el punt d’informació, les aules i els vestuaris està finalment enllestit i preparat per a ser inaugurat el pròxim dilluns dia 20. Es tracta d’un espai edificat perfectament integrat en la natura que té l’objectiu d’acollir a esportistes i amants de la natura perquè gaudeixin, aprenguin i practiquin esport.

 

Òdena Village està pensat per a esportistes però també per a grups escolars, trobades d’empresaris, concentracions de treballadors, famílies, clubs esportius… en definitiva, és un espai on practicar activitats outdoor i de formació relacionades amb l’esport i la natura. El centre acollirà des de grans curses fins a activitats fetes a mida per a grups més reduïts. És un espai ideal per al lleure i la formació de l’esport i la natura. Disposa d’una zona d’acampada amb tendes de campanya per a grups infantils, zones de descans, miradors, una gran àrea de descans a l’aire lliure amb taules i cadires, una petita granja amb animals i rucs per a fer passejades, un pàrquing amb capacitat per a 100 vehicles, i sobretot corriols i circuits per a practicar running, bike o turisme eqüestre.

Òdena Village és una iniciativa privada que té com a objectiu potenciar l’esport a l’aire lliure i combinar-lo amb altres activitats de natura i benestar.  El seu responsable, Josep Casanovas, es mostra impacient per inaugurar el centre. Segons Casanovas “ja ha arribat el moment de poder gaudir de l’entorn i fer d’Òdena Village la casa de tots els amants de l’esport i la natura”.

A l’acte d’inauguració estan convidats autoritats, premsa i veïns. Pel mes de setembre està previst l’organització d’una jornada de portes obertes i les presentacions oficials per als clients del sector. Les persones i/o empreses interessades en rebre informació sobre els serveis d’Òdena Village o contractar una visita poden adreçar-se al telèfon 649992255.

Compartir

Més notícies

La menor de 14 anys que va rebre missatges d’un professor a Piera diu que es va sentir “assetjada” i “intimidada”

L'Audiència de Barcelona ha jutjat aquest dijous un professor d'un centre educatiu de Piera que va escriure missatges "amb intencions lascives" a una menor...

Portada: El personal de l’Hospital torna a avisar: “la situació és insostenible”

Concentració per dimecres, davant la fugida d’especialistes, la baixada de qualitat i molt crítics amb la direcció. A Montbui fan avui una manifestació en...

El repàs de la setmana amb les notícies més llegides a veuanoia.cat

Com cada dijous, fem el repàs de les notícies més destacades dels darrers sis dies a veuanoia.cat. Demanen 7 mesos de presó a un professor...

Últimes notícies