Novares (Mecaplast), compra una empresa a Wuhan (Xina)

218

Novares Group, que compta al polígon Plans d’Arau amb una fàbrica de Novares Ibèrica (abans Mecaplast) ha adquirit tota la seva empresa conjunta (Joint Venture) a Wuhan, Xina, comprant l’última participació del 30% del soci de JV Yazhong a través de la filial Noveastern.

A més, la companyia ha traslladat la seva planta de producció de Wuhan a un lloc nou i equipat amb l’última tecnologia. El lloc és una de les instal·lacions més modernes de la companyia, d’acord amb els estàndards de producció globals del Grup.
Novares va signar l’acord amb Yazhong el 1997, convertint-se en una de les poques empreses franceses a la Xina en aquell moment. Es va crear per servir als clients Citroën i Dongfeng i per a fer el Citroën ZX.

La planta de Wuhan, que ha costat 32 milions d’euros, es troba al parc de proveïdors de General Motors a Shanghai. També serveix a Ford, Honda i Renault-Nissan.
Amb seu a França, Novares és un proveïdor global de solucions plàstiques que dissenya i fabrica components per a l’automoció. El 2018, va tenir ingressos de 1.100 milions d’euros. És present a 22 països, amb 41 plantes de fabricació, una d’elles a la Pobla de Claramunt.