Nova pluja d’èxits per l’Igualada CG Aula
N

26 d'abril de 2018
Diumenge es va celebrar a Igualada la segona fase CCEE Zona Nord (Campionat de Catalunya en Edat Escolar), tant modalitat individual com de conjunts.
El club igualadí va competir amb un total de 15 gimnastes individuals i dos conjunts, dels quals, s’aconseguí 11 podis individuals i el conjunt aleví.
Gràcies a la suma de les dues fases l’Igualada Club Gimnàstic Aula, estarà representat a la final del proper 13 de maig a Lleida per a 9 de les gimnastes individuals i el conjunt benjamí.
En una jornada del més disputada, Anna Casado benjamí va ser novament 3ª i classificada per a la final, i Carla Hueva 5ª, i en modalitat aparell cèrcol Paula Sallent va ser 3ª i també classificada per a la final. En categoria aleví mans lliures Gemma Rodríguez va ser 3ª i classificada per a la final, i en categoria Aleví pilota, Alba Monell es proclamà campiona i Berta Piqué 3ª sent totes dues classificades per a la final. En categoria infantil pilota, Nerea Lara va ser 2ª i classificant-se per a la final i Nerea Zapata 3ª. En categoria infantil maces, Clàudia Cabrera va ser 3ª i classificada per a la final, Anna Planella 4ª, Alina Gili 5ª, Carla Vidal 6ª, Marta Elías 7ª però classificada per a la final gràcies a la primera possició del primer dia i Berta Enrique 8ª.
En modalitat conjunts el benjamí integrat per, Lia Montferri, Clàudia Álamo, Emma Hermosilla, Yvette Bernal i Joana Claramunt va ser quart però classificat per a la final gràcies a la segona possició de la primera fase. En categoria Aleví el conjunt integrat per, Mar Bustos, Ivet Alemany, Neus Duran, Isabel López i Júlia Barroso, fou novament segon i classificat per a la final. Gran fita la des les gimnastes igualadines aquest passat cap de setmana.
La propera cita serà diumenge dia 29 a Cerdanyola de mà de 8 gimnastes finalistes dels nivells V i VI de Copa. Molta força per a tots.