Nova excursió de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí

34

Diumenge passat, un grup de 45 caminaires van fer una travessa per l’Alt Penedès, des de Sant Joan de Mediona fins a Font-rubí. Començaren el camí, d’uns 12 km, a les vuit del matí, pujant per la muntanya del Marquès i per la Serra del Bolet. En el nostre camí visitem la Font de les Conilles i seguim fins a la Cova del Bolet, indret en el qual aturem la nostra ruta per visitar la cova i agafar forces amb l’esmorzar. Continuem l’excursió, aturant-nos en diversos indrets, des de on podem contemplar les vistes de la comarca de l’Alt Penedès i visitem diverses coves, la mes gran la cova d’Omella.

A l’arribar a Font-rubí, visitem els seus dos nuclis urbans, en el de d’alt, fem la fotografia de grup davant de l’església de Sant Pere i Sant Feliu. En el nucli de baix, coincidim amb una cursa de bicicletes de carretera abans d’agafar l’autocar per tornar a casa.

Agraïm aquesta entretinguda sortida als tres vocals Josep M. Tort, Josep Ma. Prat i Joaquim Grau.

La propera sortida serà a l’Alt Urgell el proper dia 26 de març, visitarem el Vilar de Cabó (Alt Urgell), sortim amb autocar a les 6:00 h i tornada a les 20:00 h.

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l’excursió, de 19 a 20:30 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.