Nombrosa participació del CAI Triatló Petromiralles a la XVIII Triatló de Mataró
N

4 de juny de 2018

El passat diumenge 27 de maig es va celebrar la XVIII Triatló de Mataró, en la distància Sprint (750 m natació – 20 km ciclisme – 5 km cursa a peu), que enguany era campionat de Catalunya de clubs i puntuable per la lliga catalana.

Els participants van iniciar la prova amb els 750 metres de natació amb moltes onades cosa que va dificultar l’inici de la prova. En el tram de ciclisme i en el tram de cursa a peu va bufar un fort vent que va la prova encara més dura, sumat a l’alt nivell dels participants de la mateixa.

Els guanyadors absoluts de la prova van ser Genis Grau del Prat Triatló i Anna Flaquer del FastTriatló. Per part del CAI triatló Petromiralles molt bons resultats de tots els components, amb una 5a posició per equips de les noies integrants del club, i la 12a posició per equips dels nois.