Les noies del CBI tornen a guanyar i s’allunyen de la part baixa de la taula

20 de març de 2017

Segon partit consecutiu a les Comes i nova victòria per les Igualadines contra un Bencriada que no li ha posat les coses gens fàcils en molts minuts del partit. Tot i un molt bon inici per part de les igualadines, amb un bon nivell defensiu i un alt ritme en atac, al minut 6 de partit aconseguien estar per davant amb un 9-3. A partir d’aquí, l’energia va canviar i les visitants amb el seu treball van aconseguir posar-se per davant del marcador, sobretot gràcies a l’encert en la línia de 6,75. Així s’arribava al final del primer quart amb un 11-14. El segon període va continuar amb el ritme del primer, sense un clar dominador en el partit, però si un cop més amb l’encert de les visitants des de la línia exterior, fent mal en els moments on les igualadines s’apropaven al marcador. Així es va arribar a la mitja part amb un marcador favorable a les visitants de 23-28. A la represa, les igualadines van sortir a l’expectativa de les visitants, on als 5 minuts del període perdien de 15 punts (28-43). Però van ser les ganes de fer-ho bé i el moviment de les jugadores, sumant l’encert ara de les locals en la línia de 6,75, que les va tornar a posar al partir i marxar al final del tercer quart amb un 42-47. L’últim quart va ser clarament favorable per les noies d\’en Pep Piqueres, que gràcies al treball defensiu i l’energia i ritme a l’hora d’atacar, van fer un parcial de 22-11 per acabar amb un resultat de 64-58.

Dissabte vinent, 25 de març, les noies d’en Pep Piqueres s’enfronten contra el líder de la categoria, l’Hospitalet a les 19:30.

CB IGUALADA – 64 BENCRIADA- 58 \r\nCB IGUALADA: Carner (12), Lamolla (5), Amatlle (2), Armengol (16), Teixidó (2) -cinc inicial – Carrasco (7), Freixes (0), Jané (8), Sellares (2), Fernández (0).

PARCIALS: 11-14, 12-14 (23-28), 19-19 (42-47, 22-11 (64-58).