Les noies del CBI recuperen les bones sensacions

13 de març de 2017

Nou partit a les Comes de les Igualadines i nova victòria, recuperant les bones sensacions com a locals. El partit començava amb les primeres cistelles de les visitants i amb les de l’Anoia sense encert i amb poc ritme. Aquesta posada en escena va durar ben poc, a partir del minut 5 de partit, les noies de Pep Piqueras van començar a trobar bones situacions per anotar i van aconseguir les primeres avantatges al marcador (minut 10, 21-15).Un segon període marcat pel nivell defensiu de les locals, amb molta activitat i dinamisme; va permetre a les igualadines dominar el joc i el marcador per arribar amb 15 puntsd’avantatge a la mitja part (38-23). A la represa, lluny de relaxar-se, les noies de Pep Piqueras van seguir prement l’accelerador en defensa, incomodant molt a les visitants que no trobaven la manera d’anotar i que veien com les locals tornaven a guanyar el parcial augmentant la diferència en el marcador (53-28 minut 30). Amb el partit decidit, en l’últim període es van poder veure a les locals jugant a bon ritme, anotant i arribant al minut 40 amb 28 punts d’avantatge (64-36 resultat final). Dissabte vinent, 18 de març, l’equip tornarà a jugar a les Comes, serà a les 16:00h contra el Banyoles. Un partit entre 2 equips de la part alta del grup important pel devenir final de la temporada. CB IGUALADA – 64 CEEB