No arriben els bons resultat pel CF Igualada femení

30

El CF Igualada femení segueix amb una ratxa de resultats negativa, tot i les bones sensacions que transmeten al camp. Les de Jordi Torres visitaven un camp complicat, després del seu particular ‘Tourmalet’.

I això es va mostrar en els minuts. Les barcelonines van sortir molt intenses i amb molt encert, cosa que va provocar que l’equip local es creixés. El domini era totalment de l’Europa i les blaves intentaven resistir en defensa.

Amb aquesta dinàmica, les del barri de Gràcia es van avançar en el marcador en una jugada molt estranya, on una jugadora local va ser la més murri, per aprofitar una ocasió de gol a l’interior de l’àrea. L’equip igualadí no va saber trobar solucions a les dificultats i es va arribar al descans amb derrota per la mínima.

A la represa, els canvis blaus van donar un altre aire al partit. Les jugadores de Jordi Torres van començar a dominar el partit, aconseguint apropar-se a la porteria local amb freqüència. En una d’aquestes, Salanova va tenir una ocasió molt clara per empatar l’enfrontament, però no va saber definir davant la portera escapulada.

Malauradament, l’equip no va estar encertat en els darrers metres i es va arribar al final del partit, sense que l’Igualada pogués empatar. Amb aquesta derrota, les blaves segueixen amb cinc punts a la classificació. Diumenge vinent, Les Comes rebrà el Sant Gabriel.