La Nit de Shopping, el Rec.0, i l’Slow Shooping fan d’Igualada durant uns dies el gran centre comercial de Catalunya

56

Igualada torna a viure una setmana de gran explosió comercial. La Nit de Shooping del passat cap de setmana, acompanyada de l’Urban Night Running, va ser l’inici d’una llarga sèrie de dies en què el comerç pren tot el protagonisme, amb l’edició de primavera-estiu del Rec.0, i, l’Slow Shooping que organitza Igualada Comerç. Tot plegat situa la ciutat com un referent a gran escala en el comerç de proximitat a nivell nacional.

Molta gent fins a la mitjanit a la Nit de Shooping

La intensa setmana va iniciar-se dissabte amb la Nit de Shooping. Per primera vegada en seus sis anys d’història, es va realitzar de manera separada d’Urban Running Nit Show, i va arrencar amb potència, elegància, novetats, comerços oberts fins més enllà de les 12 de la nit, molta gent als carrers i bones vendes, segons ens comuniquen des de l’entitat Igualada Comerç. Un dels grans al·licients d’aquesta edició era la desfilada Pret-a-Porter amb la participació d’onze comerços associats amb Igualada Comerç i de diferents sectors comercials. Feia més de 15 anys que no es feia a la ciutat una desfilada de moda a l’aire lliure, i va ser tot un èxit.

A la plaça de l’Ajuntament van desfilar més de 30 models, tots voluntaris de la ciutat, oferint “un magnífic espectacle amb una professionalitat envejable i organització mil·limètrica”, expliquen els organitzadors. La plaça estava plena de gom a gom i el nombrós públic va vibrar amb la desfilada de botigues de roba infantil, òptiques, roba interior, maletes, i, sobretot, roba i complements per tots els gustos i talles. “En alguna ocasió, mentre que els models desfilaven, les dependentes dels comerços que sortien en aquell moment a la passarel·la, trucaven per preguntar quines peces s’estaven exposant, doncs, ja tenien els clients que s’interessaven a comprar-les. L’èxit de la desfilada és tal que ja s’estan apuntant els interessats per l’edició de l’any vinent”, diuen a Igualada Comerç. Els carrers cèntrics, expressament tancats per trànsit per aquesta ocasió i decorats amb l’ambientació floral van congregar molta gent durant tot el dia.

Nombrosos músics en diferents places acompanyaven aquest bon ambient i van animar al públic a aprofitar grans descomptes i promocions que oferien quasi un centenar de botigues participants. Els mateixos comerciants es L’Slow Shooping és un excel.lent complement aquesta setmana al Rec.0 van ocupar d’oferir animació i d’atraure els seus clients amb degustacions, música en viu, copes de cava, activitats en directe, creant un entorn molt agradable, que mica a moca es va transformar en bones compres, en molts casos allargades fins ben entrada la nit, fins i passada l’una de matinada.

Una setmana sencera d’Slow Shooping

Des del passat dissabte, 6 de maig, i fins demà, dia 13, un total de 120 comerços, bars i restaurants de la ciutat participen en la sisena edició de l’Igualada Slow Shopping, una iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Igualada i les associacions de comerciants, que vol fer arribar tot l’atractiu dels establiments locals als visitants que arriben a la capital de l’Anoia aquests dies, coincidint també amb la celebració del Rec.015. Aquesta és una proposta que convida a passejar pel centre urbà i gaudir les compres, proposant una experiència lúdica, comercial i gastronò- mica, amb ofertes de tots els locals participants, que ja es poden trobar al web www.comerçigualada.cat. En aquest mateix web es pot consultar el directori d’establiments que en formen part, amb un espai propi per cadascun, incloent les dades bàsiques de geolocalització, el detall de la promoció que ofereix i l’enllaç als seus perfils a les xarxes socials.

Enguany, per primer cop i coincidint amb la sisena edició, l’Slow Shopping tindrà una setmana de durada, comen- çant per la Nit de Shopping d’Igualada Comerç d’aquest mateix dissabte, i acabant una setmana més tard, el dia 13. A banda de nombroses ofertes i descomptes, el públic trobarà activitats de carrer a les diferents places del centre del municipi, com karaoke, just dance o zona skate, entre altres. El pati del Museu de la Pell serà el punt d’informació de l’Igualada Slow Shopping i centre neuràlgic de la informació turística i comercial de la ciutat i la comarca el dissabte, 13 de maig, de 10:30 a 14h i de 16 a 20h.