Nil Enríquez i Èlia Ibarra guanyen la Copa Nadal de la Pobla de Claramunt
N

31 de desembre de 2018

Nil Enríquez, amb un temps de 12.12, i Èlia Ibarra, amb un temps de 14.24, van ser els guanyadors absoluts de la Copa Nadal de Natació, que va tenir lloc el dimarts 25 de desembre al migdia a la Piscina Municipal. La competició, organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, va arribar a la 47a edició.
Hi van participar 29 nedadors i nedadores, 24 en la categoria masculina, i 5 en la femenina. La resta de guanyadors i guanyadores de les diferents categories i els temps obtinguts van ser: Marc Tolosa, primer classificat comarcal masculí, amb un temps de 12.67; Carla Perianes, primera classificada comarcal femenina, amb un temps de 14.32; David Sevilla, primer classificat local masculí, amb un temps de 13.47, i Anna Jové, primera classificada local femenina, amb un temps de 32.32.
Es va fer un reconeixement al nedador de més edat, que va ser Josep Pino, de 72 anys, i al més petit, que va ser Anna Jové, de 9 anys. Josep Pino també va ser l’últim classificat masculí, amb un temps de 33.14, i va rebre com a obsequi, i com ja és tradició, un bacallà, cedit per l’Ajuntament. L’última classificada de la categoria femenina, Mar Campos, amb un temps de 33.34, també es va endur el mateix present.

L’activitat va aplegar un bon nombre de públic. La temperatura de l’aigua era de 6 graus.