Neus Carles encapçalarà la llista de Poble Actiu a Igualada

454

Neus Carles i Eva Pedraza encapçalaran la llista de Poble Actiu a les eleccions municipals del proper 26 de maig a Igualada. La plataforma amb què es presentaran els cupaires a aquestes eleccions pretén anar més enllà del seu votant més habitual i pretén augmentar els dos regidors que tenen actualment al consistori igualadí.

A Neus Carles i Eva Pedraza, que ja ha estat regidora els darrers quatre anys, les acompanyaran Pau Ortínez, Toni Olivé i Judit Balasch en les posicions tres, quatre i cinc, mentre que el cap de llista de les anteriors eleccions, Albert Mateu, passa al sisè lloc de la candidatura.

En la presentació, feta ahir dissabte al Local de Barri de la Xauxa i sota el lema “Arrenquem”, els actuals regidors de la CUP a Igualada, Albert Mateu i Eva Pedraza van defensar que “Poble Actiu és l’alternativa al conservadorisme igualadí”. Per la seva banda, la cap de llista, Neus Carles, va explicar que “volem construir una ciutat feminista, ecologista, antifeixista i radicalment democràtica. Durant aquest 2 mesos de campanya transmetrem a Igualada els valors del canvi que volem. Som l’opció del canvi i transformació d’Igualada”.