Neix l’Agrupació Fotogràfica de la Pobla de Claramunt

96

La Pobla de Claramunt compta, des del mes de febrer, amb una nova entitat: l’Agrupació Fotogràfica. La presentació pública tindrà lloc el diumenge 26 de març a 2/4 d’1 del migdia a la Sala Celler de la masia de can Galan.

L’acte comptarà amb els parlaments de Neus Aguilera, presidenta de l’Agrupació Fotogràfica de la Pobla de Claramunt; José A. Andrés, president de la Federació Catalana de Fotografia; Raimon Moreno, president de la Confederación Española de Fotografia, i Santi Broch, alcalde poblatà. Un cop finalitzi el torn d’intervencions, els assistents podran brindar amb una copa de cava i s’inaugurarà l’exposició fotogràfica social col·lectiva. Aquesta activitat comptarà amb el suport de l’Ajuntament.

La junta de l’Agrupació Fotogràfica poblatana està formada per: Neus Aguilera, presidenta; Josep Ferrer, secretari; Lluís Pérez, tresorer, i Andreu Miquel i Jaume Armenteras, vocals. Aquesta junta és provisional per un any fins la convocatòria de l’assemblea general.

La reunió fundacional de la nova entitat es va fer l’11 de febrer i neix de la passió per la fotografia d’un grup de poblatans que ja fa temps que treballaven en la idea. La seu de l’agrupació es troba a la Sala Celler de la masia de can Galan, cedida per l’Ajuntament, equipament on també està ubicat l’Arxiu Fotogràfic Municipal (AFM).