Nani Roma i l’odenenc Àlex Haro inicien aquest dimarts el raid del Turkmenistan

26

Continua la preparació de l’osonenc Nani Roma i l’anoienc Àlex Haro, del Moto Club Igualada, de cara al Dakar del proper gener. Des d’avui i fins el dia 15 d’aquesta setmana participen a la primera edició del Turkmen Desert Race a Turkmenistán situat a l’Àsia Central amb el Mini oficial. La parella catalana de l’equip X-Raid van viatjar aquest dissabte a Turkmenistan, després de la seva victòria a la Baixa Hongria fa tot just un mes, “disposats a lluitar pel triomf”.

“És un país del qual sabem poc i una carrera amb molta duna i molta sorra. Una bona oportunitat de tornar a córrer una cursa de cinc dies al desert”, comentaven els catalans en emprendre el viatge.

La parella de Mini seguirà així la seva preparació de cara al proper Dakar en una prova de 1.200 quilòmetres de recorregut. “Seran cinc etapes de molta navegació, amb moltes dunes, on l’Àlex tindrà un treball molt intens”, deien.

Aquesta serà la tercera participació de Nani Roma i Àlex Haro en un ral·li-raid des de l’abandonament del Dakar 2018, després del Silk Way Ral·li rus, on van aconseguir una victòria d’etapa, i la Baixa Hongria, on van aconseguir la victòria.