Mor una dona de Piera atropellada ahir a l’A2 a Esparreguera

1526

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada s’ha produït un accident de trànsit mortal a l’A-2 al terme municipal d’Esparreguera (Baix Llobregat). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 05.12 h.

Per causes que encara s’estan investigant, s’han registrat dos accidents consecutius amb diversos turismes implicats al punt quilomètric 582 de l’A-2 en direcció Barcelona. Com a conseqüència d’un dels sinistres, ha mort atropellada una dona, la conductora d’un dels vehicles accidentats, que en aquell moment era fora del seu cotxe. La víctima mortal és J.P.D.Ch, de 49 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Piera. A més, també hi ha hagut afectades dues persones ferides greus, traslladades a l’hospital de Bellvitge i una de lleu, traslladada  a l’hospital de Martorell.

Arran de la incidència, s’han activat vuit patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Pel que fa a l’afectació viària, l’A-2 ha patit restriccions en els dos sentits fins a les 09.27 h aproximadament. En el tram de l’accident s’han format fins a 6 km d’aturades en direcció Barcelona.