Mor als 52 anys el pintor igualadí Jordi Fulla

595

El pintor igualadí Jordi Fulla ha mort aquest dimarts als 52 anys de forma sobtada en un “moment de maduresa i màxima projecció creativa” amb una exposició oberta al Museu Can Framis de Barcelona.

La mort de Fulla, que actualment protagonitza també una exposició a l’espai La Cortinada, d’Andorra, coincideix amb un moment d’esplendor professional del prolífic creador del panorama artístic contemporani.


L’artista, que comptava amb un taller al barri del Poblenou de Barcelona, va participar dijous en una taula rodona organitzada al Museu Can Framis al fil de la seva exposició individual Llindar i Celístia, oberta al públic fins al 16 de juny.

La mostra suposa una culminació de l’últim projecte de la mà de la Vila Casas i un “salt conceptual en el discurs del seu treball”, ha destacat la fundació en un comunicat.

Pèrdua per al panorama artístic
El 2011, va exposar Sixteen thousand days on the roof, i després va treballar en la proposta itinerant Llindars al punt immobil del món que gira (2015-2019).
“Som conscients de la gran pèrdua que això significa en el panorama artístic català”, han destacat des de la fundació Vila Casas.