Montclar Mestral celebra l’English Week a Primària i ESO

4

Amb el lema: “English Week 2017: Més anglès que mai!” els alumnes de Montclar Mestral de 1r a 5è de Primària i tota l’ESO, van participar en la English Week. Va ser una immersió total en anglès amb moltes activitats diferents.

1r i 2n de Primària va aprendre sobre els dinosaures, van tenir lliçons sobre les dimensions, els aliments, i diferents tipus de dinosaures. Juntament amb les lliçons van sesr capaços de dissenyars els peus del seu propi dinosaure.

3r i 4t van gaudir aprenent sobre els monstres de tot el món. Van estudiar els sentiments i van crear els seus propis monstres, entre altres.

5è de Primàra va treballar amb el tema “Fet al Regne Unit”. Van estudiar la geografia, història, cultura, menjar, transport i literatura del Regne Unit.

Les classes de 1r, 2n i 3r d’ESO van treballar amb el tema “Anglès a tot el món”, van aprendre sobre les diferents cultures dels diferents països de parla anglesa en el món.

El tema de 4t d’ESO va ser la Revolució Industrial; Van aprendre tot sobre les condicions de treball durant aquest període de temps, els invents que van tenir lloc, i van crear els seus propis invents.

Mai hi va haver un moment avorrit a la Englsih Week. Totes els nois i  noies van tenir l’oportunitat d’aprendre i practivar més anglès i van millorar molt.

La English Week 2017 va ser una gran experiència per a tota l’escola!