Montbui va viure diumenge una exitosa i participada “Festa de l’escola pública”

6

Per segon any consecutiu, i en plena celebració del “Fem Més Escola” Montbui va organitzar la segona edició de la “Festa de l’Escola Pública”. Aquest certamen va ser promogut per Òmnium Cultural Anoia, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, i també va comptar amb la col·laboració dels diferents centres educatius i AMPA’s, que van posar diferents estants i paradetes durant una matinal plena de participació, animació i festa.

Les activitats es van anar succeint a la tarima ubicada en ple Boulevard, davant l’Ajuntament. Es van poder seguir diverses coreografies de rítmica i ball modern. També hi va haver “zumba” i actuacions de tabals i “cajón”. Els nois i noies de la Coral de l’Institut Montbui van completar una matinal on no hi van faltar nombrosos tallers per a la mainada, i un espectacular globus de vent ubicat a l’interior de l’Ajuntament de Montbui, on van actuar els alumnes de les diferents escoles montbuienques que participen a l’activitat dels “violins”

La Festa de l’Escola Pública, que enguany arribava a la seva segona edició, va aplegar més d’un miler de persones entre les onze del matí i la una de la tarda. Cal recordar que l’objectiu d’aquesta iniciativa és recordar la importància de l’escola pública com a institució que garanteix la igualtat d’oportunitats per a tothom.