Montbui viu intensament la Setmana de la Joventut

352
Montbui celebra fins el 21 de juliol una nova edició de la Setmana de la Joventut. Les
activitats van començar el passat diumenge 10 de juliol, amb un espectacular descens
de tricicles de derrapatge, el “Downhill La Tossa”. Durant el matí, alguns dels millors especialistes catalans en aquesta activitat van poder llençar-se amb els seus vehicles “trike drift”, aprofitant la baixada de la carretera de La Tossa de Montbui. El públic montbuienc i anoienc es va donar cita a banda i banda de la carretera per gaudir amb les derrapades i espectaculars frenades dels pilots. Un cop més, el “Downhill La Tossa” va ser un gran èxit de participació i organització.
Les activitats van continuar amb un taller de reciclatge realitzat a Mont-Jove. L’objectiu d’aquesta proposta ha estat poder donar una nova vida als objectes.
Dimarts al vespre va tenir lloc a Mont-Jove la projecció d’una pel·lícula a la piscina d’estiu. Els assistents, que es van poder banyar a la fresca, van poder gaudir amb les aventures de “Big Hero 6”.
El gruix de les activitats, durant els propers dies
Captura de pantalla 2016-07-15 a la(s) 11.26.03Avui divendres dia 15, a partir de les 8 del vespre, arribarà una de les activitats més esperades per al jovent: Montbui acollirà la primera “festa holi”, amb tota l’animació i música de DJ Manel, DJ resident de Disco Sokko i Carpes Sunset. Podran participar i tindran pols de pintura els primers 400 participants.
Durant el cap de setmana, la Setmana de la Joventut ofereix als joves del municipi una innovadora proposta, el “Pack Jove”, amb cinc activitats enllaçades, amb un preu de 3 euros… Les propostes del “Pack Jove” començaran divendres amb un Sopar i Acampada a la piscina d’estiu (a partir de les 22 hores). Durant tota la nit els joves “acampats” a la piscina, que també es podran banyar, podran participar en una activitat d’orientació i formativa:
“Caravana GPS”, on els joves del municipi podran rebre formació sobre aquells temes que més els preocupen i interessen. Després de passar totala matinada “acampats”, l’endemà diumenge, a partir de les 10 del matí continuarà el “Pack Jove” amb un esmorzar de final d’acampada al Parc Central i, posteriorment, es durà a terme un circuit d’obstacles (amb proves d’intel·ligència, força i habilitat) que es podran superar, també al Parc Central. Aquest aquest circuit finalitzarà aquest “Pack Jove” tan especial.
Les activitats continuaran el dilluns 18 de juliol amb un Torneig de Futbol Sorra a la piscina d’estiu. Els partits començaran a les 11 del matí. L’endemà dimarts es realitzaran tres activitats més de la Setmana de la Joventut. D’una banda, un Torneig de Vòlei Sorra (que començarà a les 11 del matí), una sessió d’Aquagym (per tonificar el cos amb els beneficis de l’activitat aquàtica), que es farà a les set de la tarda i una sessió de cinema infantil a la fresca (a partir de les 10 de la nit).