Montbui premia els seus esportistes més destacats de l’últim any

70

La jove atleta de l’AMPA Garcia Lorca Lydia Pulido, el jugador del Futbol Sala Montbui David Cano i el nedador del Club Natació Igualada Álex Varea van ser proclamats dissabte passat com a millors esportistes de Montbui, en el decurs de la Gala de l’Esport 2017, celebrada dissabte al vespre a la Sala Auditori de Mont-Àgora. 400 persones van poder veure en directe la gran festa de reconeixement als millors esportistes del municipi.

Per segon any consecutiu, la Gala de l’Esport va tenir un format àgil i dinàmic, enguany amb un duet de “presentadors-monoleguistes” format per Miguel Ángel Marín i Toni Muñoz que van fer les delícies del públic, conduint amb humor i solemnitat la gala, segons les exigències del guió.

A la categoria d’esportistes escolars, triomf per a la jove atleta Lydia Pulido, de l’AMPA Garcia Lorca, que va culminar una excel·lent temporada als Jocs Escolars guanyant algunes modalitats com el salt d’alçada.

Pel que fa als esportistes d’entitats, el jurat va voler premiar l’excel·lent treball del primer equip del Futbol Sala Montbui, millor equip anoienc federat en aquest esport, i va reconèixer amb aquest guardó individual a David Cano, un “jugador d’equip” que va contribuir a la gran temporada del seu equip, l’any de la seva estrena a Divisió d’Honor Catalana.

Pel que fa als esportistes foranis, el triomf va ser per al nedador del Club Natació Igualada Àlex Varea Parra, actual campió d’Espanya júnior de 100 i 200 metres braça, a més de guanyador de diferents medalles en campionats catalans i estatals tant en temporada d’estiu com d’hivern. Álex Varea és un dels nedadors joves, i amb més projecció de Catalunya.

D’entre les mencions especials lliurades, cal destacar la que es va lliurar a títol pòstum a Marina Rosillo Garcia, la jove vilanovina traspassada ara fa un mes i que col·laborava amb l’AMPA de l’Escola Garcia Lorca i amb l’AMPA de l’Escola Antoni Gaudí. La família de l’esport montbuienc va retre-li un bonic i merescut homenatge.

La gala també va permetre premiar amb mencions especials altres mèrits dels clubs i esportistes montbuiencs durant la temporada 2016-2017.

La Gala de l’Esport va comptar amb la presència de la Pubilla de Montbui Alexandra Domene i les seves Dames d’Honor Marina Rovira i Laia Moyes.

En cloure l’acte, l’alcalde montbuienc Teo Romero va “agrair la tasca de totes i tots els que des de la gran família de l’esport de Montbui treballeu per tirar endavant les entitats, amb valors i civisme”. Romero va remarcar que “especialment importants són les escoles esportives: és bàsic que cada dia els nostres joves vagin aprenent els valors de l’esport.

L’esforç comú i la solidaritat en els esports col·lectius, i la concentració i el sacrifici en l’esport individual”. El batlle montbuienc va recordar que “aviat tindrem una nova pista de tennis, feta gràcies a la gestió de l’Arcadi Manchón”. L’Alcalde socialista montbuienc va cloure la seva intervenció “demanant convivència a tothom”, en al·lusió a la situació político-social que viu Catalunya.