Montbui ha participat per segon any consecutiu a l’activitat “Let’s clean up Europe”

10

El passat cap de setmana va tenir lloc la campanya d’acció cívica i sensibilització mediambiental “Let’s Clean Europe”. A Montbui es van dur a terme dues accions destacades.

Dissabte al matí una dotzena de joves de l’Institut Montbui i alguns voluntaris van realitzar una batuda de neteja en el marge montbuienc del riu, entre el pont de Vista Alegre i el pont Gran. Durant dues hores els joves voluntaris van recollir nombroses deixalles, encara que enguany l’actuació va finalitzar amb menys tones recollides ja que aquest mateix espai s’havia netejat tot just fa un any. Els residus recollits es van dipositar en un camió de la Brigada Municipal i es van traslladar a la Deixalleria municipal per a la seva posterior classificació.

El regidor montbuienc de Territori i Comunicació Josep Lluís González i el d’Optimització i Desenvolupament Josep Lechuga van formar part de l’equip de voluntaris i col·laboradors.

Jornada de neteja per l’espai verd montbuienc, amb GEDEN

Cal destacar que l’endemà diumenge diferents membres de l’entitat GEDEN (Educació i Difusió Ambiental) van organitzar una jornada de neteja per l’espai verd montbuienc, per tal de conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.