El Mont-Àgora tindrà noves aules de dansa i música a principis d’any

32

Avancen a bon ritme les obres de construcció de diferents aules de dansa, camerinos i aules petites pendents a l’edifici de Mont-Àgora. Es tracta de la darrera adequació a l’Espai de les Arts i del Coneixement de Montbui, la qual serà una realitat ben aviat. Les obres van a càrrec de l’empresa GEOSS SL.

Els nous espais de dansa estaran ubicats a la primera planta. Són, en concret, dues aules, amb diferents serveis complementaris. Aquestes aules de dansa tindran 90 i 63 metres quadrats respectivament i també es crearan dos lavabos, així com altres espais de servei. El projecte de construcció de les noves aules de dansa es va adjudicar per 127.000 euros.

D’altra banda, de forma paral·lela, a la planta baixa es realitza també la construcció dels camerinos i les aules petites, en els espais de l’equipament fins ara no oberts al públic. Aquests serveis ubicats a tocar de la sala polivalent permetran donar servei a les múltiples funcionalitats de l’equipament, especialment en l’àmbit artístic. Aquesta actuació es va adjudicar per 110.000 euros. Si es compleixen els terminis previstos, tant les aules de dansa de la primera planta com els camerinos i les aules petites ubicades a la planta baixa seran una realitat a principis del nou any, 2017. Com explica l’alcalde Teo Romero “es tracta d’unes actuacions complementàries que ens permetran guanyar nous espais per millorar la funcionalitat de Mont-Àgora i per poder dinamitzar les diferents modalitats artístiques. Aconseguim nous espais, necessaris per respondre a les necessitats i també per complementar l’equipament. Mont-Àgora serà, més que mai, l’espai de les arts que es mereix Montbui” .