Miquel Iceta visita diverses poblacions de l’Anoia

124

El primer secretari del PSC i diputat al Parlament de Catalunya, Miquel Iceta, va visitar ahir diverses poblacions de l’Anoia. L’inici de la seva ruta va ser a Òdena, on va visitar l’Ajuntament i les obres de la plaça. Després de dinar, la comitiva es va desplaçar a Vilanova del Camí per visitar el Centre d’Innovació i Leitat, on va ser rebut per Jordi Williams Carnes i Joan Parra, president i vicepresident executiu de Leitat que els van acompanyar en la visita al laboratori que el centre tecnològic té a Vilanova del Camí. Cristina Fabregat els va explicar el projecte vilanoví on treballen per oferir als residus industrials una segona oportunitat.

Tot seguit es van dirigir cap a Pinedes d’Armengol on va mantenir una reunió amb veïns. La darrera parada de Miquel Iceta a la comarca va ser a Masquefa on va visitar la ràdio i va atendre els mitjans. La visita es va acabar amb una trobada amb els militants i simpatitzants de Masquefa.

Iceta, va estar acompanyat pels alcaldes i alcaldesses de les diverses poblacions de la comarca, com Noemí Trucharte de Vilanova, Teo Romero de Santa Margarida de Montbui, Francisco Guisado d’Òdena i Salustiano Monteagudo de Cabrera d’Anoia, a més de regidors i simpatitzants socialistes de la comarca.