Cuida’t: Els millors consells per tractar el contorn d’ulls

130
Ivet Pons - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
Ivet Pons.

Saps per què el contorn d’ulls cal tractar-lo d’una forma especial?

Aquesta zona de la cara es caracteritza per tenir una pell molt fina i sensible, gairebé sense greix que la protegeixi i amb la mínima elastina i col·lagen en relació a la resta de la dermis. A més està exposada al constant parpelleig i al desgast de l’expressivitat espontània.

Els signes d’envelliment i fatiga que es produeixen de forma natural, a causa del pas del temps, els agents externs com el sol o la  pol·lució, el fet que la gesticulació impliqui directament a aquesta sensible zona provoca que les arrugues, les potes de gall , el inflor, les bosses o les ulleres siguin aquí més presents i afectin directament a la nostra mirada.

I com ja sabem, els ulls són el mirall de l’ànima, i transmeten als altres molta informació sobre nosaltres de forma subjectiva. Els altres poden imaginar si estàs o no cansada i intuir la teva edat amb tan sol fixar-se en el contorn dels teus ulls.

A continuació et anem a enumerar els millors cures que pots fer a casa teva per tenir cura aquesta delicada zona de la cara.

Hidratació: A diferència de la hidratació que usem de forma habitual per la cara, el contorn d’ulls, com ja saps, té els seus requeriments especials i per tant els seus productes específicament creats per a aquest fi, que han de proporcionar hidratació amb un control concret del nivell de greix i nutrició.


Si et preocupen les teves bosses: has de buscar productes cosmètics que continguin actius drenants que eliminin l’acumulació de líquid i al mateix temps estimulin la circulació, com la llavor de raïm, el te verd, l’om, la cafeïna, etc.

Si vols eliminar les ulleres: es tracta d’atenuar els tons foscos i morats de les ulleres marcades amb els productes que actuen de forma realment eficaç. Els més efectius, treballen estimulant el col·lagen i la circulació a través d’algues o papaïna, també la vitamina C ajudarà a aportar lluminositat i a renovar els teixits.

Per tractar les arrugues: Com ja saps els productes cosmètics específics per a aquesta zona contenen, majoritàriament, retinol i vitamina E, per les seves accions regeneradores i antioxidants.

Però si necessites resultats realment sorprenents que perdurin en el temps i que et suposin menys esforç, aposta per acudir al teu centre d’estètica, on professionals analitzaran el teu cas concret aconsellant el millor tractament per a les teves necessitats.

A l’Institut d’estètica Yvette Pons t’oferim un tractament específic anomenat Flash eyes.

Informa’t al telèfon 93 804 62 02.

Yvette Pons