Mig miler de participants corren la Reis Race 2018

148

Els guanyadors de la sisena edició de la Reis Race, la cursa organitzada pels Moixiganguers en el dia de reis a Igualada, han estat els atletes Xavi Tomasa i Jackeline Gómez. Tomasa, de C.m. Sigueme i guanyador l’any passat de la modalitat de 5km, ha recorregut els 10km de la cursa en 33 minuts i 46 segons. La vilafranquina Jackeline Gómez, amb un temps de 41’49”, ha estat la primera dona en completar la prova, que enguany ha superat els 500 corredors. Els segons en completar la cursa de 10km han estat Joan Rosich (34’49”) i Laura Teruzzi (44’16”), del Runners Sant Adrià. Els tercers més ràpids han sigut Ernest Sans (35’16”), del club Duscholux, i M. Teresa Segués (45’03”), de l’Esquaix Igualada.

Pel que fa a la cursa de 5km, els primers classificats han estat Aleix Sellarès (17’27”), de Cn Sallent, i Laura Sanchez (21’01”), del C.a. Dinami-k Vilanova. El podi el completaven Toni Vazquez (17’33”), del Club Atletisme Vilafranca, i Marta Checa (21’35”), d’Alfisport/C.e.a.c.; i en tercera posició Alberto Díaz (17’34”), del C.m. Sigueme, i la jove igualadina Júlia Oliveras (22’18), dels Moixiganguers. Igualment es van lliurar premis per categories de totes dues curses; a la web de la competició (www.reisrace.cat) es poden consultar tots els resultats.

La Reis Race, organitzada per la colla castellera d’Igualada, també premia els atletes castellers. Els primers classificats en la cursa de 10km són Jordi Mas i Sònia Tarragó, tots dos dels Moixiganguers d’Igualada, amb uns temps de 43’03” i 49’09” respectivament. A més a més, el premi 3 de 10, atorgat a la colla castellera amb millor marca (sumant els tres millors temps dels seus castellers), també se’l han endut els amfitrions, els Moixiganguers, amb les marques dels esmentats Jordi Mas i Sònia Tarragó, i Marc Vidal (49’59”). Els morats no han estat els únics castellers de la cursa, també s’ha comptat amb la presència de membres dels Castellers de Sants, dels Castellers de l’Alt Maresme i els Al·lots de Llevant.

En aquesta sisena edició, la prova que inaugura el campionat Championchip i reconeguda pel seu circuit urbà que ressegueix indrets emblemàtics de la ciutat d’Igualada com el barri del rec o l’Asil del Sant Crist, ha quedat plenament consolidada. La primera tinent d’alcalde d’Igualada, Àngels Chacón; el regidor de cultura, Pere Camps; i el president i el cap de colla dels Moixiganguers, Oriol Solà i Jordi Moreno; han estat els encarregats del repartiment de premis. Tots els corredors, a més a més, s’han endut un paquet amb un tortell de reis, caldo de Nadal, mitjons de Punto Blanco i cava, entre d’altres obsequis. La cursa també ha comptat amb el suport de molts voluntaris i de la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i els serveis mèdics, als quals els organitzadors agraeixen la seva participació i col·laboració.

Consulteu les més de 600 fotografies fent clic aquí.