Més de quatre mil alumnes de l’Anoia participen en el programa “Anem al teatre”

48
Vistes generals del teatre de l’Ateneu d’Igualada.

Amb 22 anys d’experiència i prop de 125.000 espectadors anuals, Anem al teatre està organitzat directament per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments i gestionat per empreses especialitzades a qui se’ls ha adjudicat per concurs públic, en el cas d’Igualada per Unicoop Cultural SCCL.

Els ajuntaments participen en el programa mitjançant un protocol d’adhesió que es renova cada 4 anys a través del Departament de Promoció Cultural i el Departament d’Ensenyament.

Cada alumne pot veure un total de tres muntatges per nivell educatiu, a un preu de 5,20 euros cadascun, i la corporació i els ajuntaments cobreixen el cost restant de l’espectacle. Una comissió d’experts s’encarrega de seleccionar les propostes escèniques i musicals més adients per a cada nivell educatiu, i totes tenen la seva corresponent guia didàctica.

A més d’Igualada, a l’Anoia també estan programades funcions pel mes de febrer a Capellades, Masquefa, Piera i Vilanova del Camí. La resta de poblacions de la demarcació de Barcelona on es programen funcions aquest mes són Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), Manresa (Bages), Berga (Berguedà), Vilanova i la Geltrú (Garraf), Arenys de Mar, Argentona, Mataró, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar (Maresme),  Castellterçol (Moianès), Roda de Ter i Torelló (Osona).