Més de mig miler de persones omplen Calaf pel 3r Tasta la Plaça

65

Aquest dissabte al vespre, la Plaça Gran es va omplir de gent, gastronomia i bon ambient al 3r “Tasta la plaça” que l’Ajuntament de Calaf ha organitzat en honor al seu patró, Sant Jaume. Durant aquesta nit, per triar els plats del tast, els assistents havien d’intercanviar els euros per tiquets que recordaven a les antigues pessetes. A la 2a edició, ja es van fer servir pessetes per a pagar els tastos, emmarcades dins de l’Any Figuerola, però enguany -i ja per futures edicions-, s’ha instaurat com a moneda oficial del “Tasta la Plaça” de Calaf.

La iniciativa va ser molt ben rebuda pels calafins i visitants que van poder gaudir dels millors fogons i obradors que ofereix la gastronomia de l’Alta Segarra juntament amb l’ambientació teatral de “Gralla manufactures teatrals”. Tot plegat, en un espai incomparable com la plaça Gran, on es barreja la tradició, la història i el patrimoni de la població.

Una quinzena d’establiments del territori es van implicar en aquesta original proposta oferint tastets gastronòmics d’alta qualitat, acompanyats de vins i cerveses artesanes. La vetllada va començar cap a les 20.00 hores i es va allargar fins a la mitjanit. Durant la vetllada, més de 500 assistents van poder gaudir de diferents gustos, olors, textures i sabors.