Més d’una trentena d’empresaris acaben amb la UEA un curs a EADA

244


Més d’una trentena d’empresaris anoiencs han gaudit de la formació en programes adreçats a directius, desenvolupats en col·laboració entre la Unió Empresarial de l’Anoia i l’escola de negocis EADA.
Aquests programes de formació han servit per millorar habilitats i coneixements als empresaris i empresàries i que, per tant, arribin a ser més competitius en el món empresarial. Els programes adreçats per a directius han estat els següents: Management Development Programme i el Programa de Desenvolupament de Lideratge.
En el cas del programa MDP -en el qual s’ha realitzat la 3a edició- els assistents han rebut les eines per obtenir una visió global i estratègica de les necessitats de l’organització a mitjà i llarg termini per mantenir i augmentar la seva competivitat.
Per l’altra banda, el cas del Programa PDL ha ajudat als alumnes a desenvolupar el seu autoconeixement personal per liderar els seus equips de manera efectiva i amb un gran impacte en els resultats.
El passat divendres 8 de juny, es va realitzar la cloenda dels dos programes al Campus Universitari d’Igualada. Aquests programes han estat possibles també amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i amb la cooperació del Campus Universitari d’Igualada. En tots dos programes s’ha fomentat el networking entre els assistents, facilitant també, la creació de relacions de negocis entre ells.