Més d’un miler de persones visiten la Fira Verd de Carme

43

Aquest passat diumenge 12 de maig va tenir lloc a Carme la 22a edició de la Fira Verd. En un entorn impressionant i emfatitzat per un dia radiant, més d’un miler de persones van gaudir d’aquesta emblemàtica fira, on les flors i les plantes van ser, un cop més, les veritables protagonistes.

A banda de les tradicionals parades d’aquest sector, els carrers i places del poble també van esdevenir espai per l’artesania local, el productes de la terra o objectes singulars, entre d’altres. Per complementar el programa es va habilitar una zona de jocs infantil i es van desenvolupar diversos tallers divulgatius, així com una xerrada sobre l’aromateràpia.

Paral·lelament va tenir lloc el 2n Concurs de pintura ràpida, amb un alt nivell tècnic i artístic de les obres presentades i l’entrega de premis del concurs de dibuix sobre la Fira, promogut per l’escola. L’acte inaugural de la Fira Verd va comptar amb la presència de la consellera de Salut, Alba Vergés i de la diputada al Congrés, Carolina Telechea, a més de l’alcaldessa de Carme i la resta de membres del consistori.