Més de 88.000 anoiencs tenen dret a vot el proper diumenge

47

urna-electoral.jpg

Un total de 88.674 anoiencs tenen dret a votar el proper diumenge a les eleccions al Parlament de Catalunya, i que tothom coincideix ja en plantejar com uns comicis històrics amb format plebiscitari sobre la independència del nostre país. La xifra del cens electoral és pràcticament la mateixa de les últimes eleccions municipals del mes de maig. De tots aquests votants, 1.767 ja han hagut de votar per correu com a residents a l’estranger. A Igualada, el cens és de 29.116 persones, de les quals 839 resideixen fora de l’Estat espanyol.
Com és habitual, els col.legis electorals obriran diumenge a les 9 del matí, i tancaran a les 8 del vespre. No hi ha canvis significatius en la distribució dels col.legis electorals.
Els resultats de tota la comarca es podran seguir en directe a través de l’emissora municipal Ràdio Igualada -freqüència 103.2- i a través de la nostra pàgina web www.veuanoia.cat, on existirà un apartat on es podran consultar els resultats en directe, de tot el país, distribuïts per municipis i per les quatre demarcacions.