Més de 1.500 escoltes i guies ompliran Calaf al ritme de la música

72

L’Agrupament Escolta i Guia Alexandre de Riquer de Calaf serà l’amfitrió de la 14 Trobada de la Cançó Escolta a la Demarcació de la Catalunya Central.

Aquesta trobada se celebra cada tres anys i és on es troben tot els infants i joves dels 18 agrupaments de les comarques de l’Anoia, Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès dels Minyon Escoltes i Guies de Catalunya.

En total estan convocades 1.500 persones i el motiu és promoure la cançó com a eina pedagògica per l’escoltisme, i al mateix temps, permetre l’intercanvi entre infants i joves dels diferents pobles i ciutats de la demarcació, promoure la cohesió i posar de manifest el sentiment de pertinença al moviment escolta.

Durant el dissabte 5 de maig les diferents branques que agrupen infants i joves d’entre sis i divuit anys, es distribuiran en diferents punts de la vila on realitzaran activitats preparades pels monitors i on tindran l’oportunitat de conèixer altres nens i nenes. Alguns acamparan en terrenys adaptats i altres, els més petits, faran nit en equipaments municipals que els facilitarà l’Ajuntament de Calaf.

El diumenge a les 10.30h tots els participants es trobaran a la plaça Barcelona 92 per culminar la trobada amb una mostra de cançons composades expressament pels propis agrupaments oberta a tota la ciutadania i on també hi assistirà l’equip de govern de Calaf com a Ajuntament acollidor.

Al finalitzar la mostra es celebrarà un dinar de carmanyola on tots els participants, pares i mares i voluntaris faran la cloenda de la trobada.