Més de 400 persones passen per l’Empremta durant la primera setmana del FineArt Igualada

19

Més de 400 persones han passat per l’Empremta de Gràfiques Vilanova durant la primera setmana del FineArt Igualada. Enguany, és l’autor Miquel Planells Saurina qui omple la sala d’exposicions fins el 19 març, amb la sèrie fotogràfica ‘Paisatges obscurs’, ambientada en el món rural. El director del FineArt, Ramon Muntané, considera que l’acollida de l’exposició està sent “molt positiva” i apunta que “s’espera que el nombre de visitants continuï a l’alça”.

L’autor de la sèrie fotogràfica, Miquel Planells, descriu la seva obra com una “tendència a la foscor, amb un blanc i negre molt contrastat” amb la intenció de “fer reflexionar a tots aquells qui observen les diferents fotografies” i “transportar-los cap a un interior més obscur: qui són, cap a on van, què fan…”.

L’exposició es podrà visitar fins el 19 de març a l’Empremta, c/ Santa Maria, 12, de dimarts a dijous de 19h a 21h, divendres de 18h a 21h, dissabtes d’11h a 14h i de 17h a 21h i diumenges d’11h a 14h i de 18h a 21h.

L’Empremta de Gràfiques Vilanova

La sala l’Empremta, inaugurada l’any 2013, pertany a l’empresa Gràfiques Vilanova encapçalada per Àngel Acevedo, qui cedeix desinteressadament l’espai a la ciutat per tal que s’hi puguin realitzar activitats i exposicions divulgatives relacionades amb el món de les arts gràfiques i vinculades a la vida cultural i associativa de la ciutat.