Més de 200 infants i joves de Calaf canten els ‘hits’ en anglès dels anys 80

20

Emoció, alegria, sensibilitat i sobretot, molta música. Aquestes són algunes de les sensacions i vivències que el públic es va endur del concert que va tenir lloc el passat 22 de juny, “English hits of the 80s”. La proposta per tancar el curs de l’Escola Municipal de Música de Calaf va ser de nou un èxit. En aquesta ocasió va comptar amb la col·laboració de les dues acadèmies d’anglès del municipi, el Centre d’Estudis It’s English i English Times Language School.

Es tractava d’un gran concert que va comptar amb la participació de 200 petits i joves cantants, d’entre 3 i 16 anys, que van pujar dalt l’escenari del Casal de Calaf per interpretar fins a 13 cançons dels anys 80. Totes tenien un denominador comú, la lletra de les cançons són amb anglès.

Justament per això, l’Escola de Música, promotora d’aquest concert, havia buscat la complicitat i ajuda de les acadèmies d’anglès. D’aquesta manera, cada centre hi aportava allò que millor sap ensenyar i els alumnes n’han sortit doblement beneficiats amb els coneixements adquirits.

Els professors de l’escola van ser els encarregats de l’acompanyament musical de tots els temes, excepte el primer, una peça instrumental que interpretarà l’orquestra del centre.

El concert es va tancar amb la cançó “We aret he world” interpretada per tots els participants als quals s’hi va sumar bona part del públic assistent que va omplir a vessar la Sala Folch i Torres del Casal de Calaf.