Més de 200 anoiencs a l’acte central de la campanya d’ERC “La República que farem”

34

Dissabte a la tarda, 4 de març, Esquerra Republicana va celebrar l’acte central de la campanya “La República que farem”, un procés participatiu per a dissenyar, de manera col·lectiva, el nou país que volem.

Així, en un auditori del Fòrum, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), ple de gom a gom, a més de 5000 persones, ERC va donar el tret de sortida a la campanya pel “sí” al referèndum de Catalunya. I entre aquestes 5000 persones hi havia més de 200 anoienques i anoiencs que van assistir a l’acte, en què van intervenir representants del partit a nivell nacional com Oriol Junqueras, Marta Rovira, Joan Tardà i Gabriel Rufián.

L’acte, a més, també va tenir representació de la comarca amb la intervenció de la membre de l’executiva d’Igualada, Mònica Morros, com a representant de les JERC, i que va fer una analogia del procés cap la independència com un vol amb globus, una metàfora molt igualadina.

D’aquesta manera, tres autobusos varen sortir des de l’Anoia per a què la gent de la comarca pogués assistir a l’acte per a fer una crida a defensar la democràcia.