Medalla d’or per als igualadins Pol Cantero i Roger Calzada als Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques d’handbol
M

11 de gener de 2019

Del dia 2 al 7 de gener es va celebrar el Campionat d’espanya de seleccions autonòmiques CESA 2019 d’handbol a Valladolid. L’expedició de les seleccions catalanes comptava amb la participació de tres igualadins tots ells integrants del Club Handbol Igualada. Per una banda en Pol Cantero i Roger Calzada com a tècnics de la selecció catalana Infantil masculina que van acabar imposant-se a la resta de seleccions fent un torneig immaculat amb 6 victòries i aconseguint l’or del campionat d’Espanya en una renyida final contra la selecció de la comunitat valenciana amb un marcador de 23-22.

Per altra banda la portera igualadina Judit Solanelles va assolir el 4t lloc del campionat en cedir en la lluita pel bronze contra Castilla la Mancha amb un marcador de 18-22. En aquesta edició els equips catalans han assolit 3 ors repartits en les categories juvenil i infantil masculí per una banda i cadet femení per l’altre. Els equips Juvenil i infantil femení han assolit la 4a plaça i el Cadet Masculí no va poder superar la fase de grups quedant en 7a posició.