Matinal d’escacs al Badia i Margarit, a càrrec de Gerard Antolín

34

E4-e5, aquesta frase no va parar de repetir-se al llarg del matí, ja que uns 30 nens d’Igualada i voltants van assistir el dissabte 17 de febrer a la matinal d’escacs organitzada conjuntament pel Club d’Escacs i l’institut Badia i Margarit per participar a la primera trobada d’escacs. A l’institut es van habilitar dues sales, una per als experts i una per als que en començaven a aprendre

La matinal va estar organitzada i coordinada pel Jordi Vizcarra (professor de l’optativa d’escacs al Badia i Margarit, amb en Josep Prat  i Joan Vivancos, acompanyats per alumnes de l’optativa d’escacs, que ens em encarregat d’ajudar en tot el que va fer falta.

Des de aquí vull agrair que a l’institut se’ns doni l’oportunitat d’aprendre a jugar a escacs i que, juntament amb el club, s’hagi organitzat aquesta matinal per animar als nens i nenes de primària a engrescar-se amb aquest joc que a alguns ens agrada tant. Esperem retrobar-nos tots als Campionats d’Escacs dels Jocs Escolars i que ll’any que ve es faci una altra trobada d’escacs com aquesta.

Gerard Antolín Navarro, 3r ESO

INS Badia i Margarit