Masquefa recapta prop de 900€ durant el III Ràdio Masquefa Fashion Day

25

Masquefa ha demostrat el seu compromís solidari. Diumenge 7 de maig, el pati de La Fàbrica Rogelio Rojo va acollir la tercera edició del Ràdio Masquefa Fashion Day, una desfilada solidària impulsada per Ràdio Masquefa i l’Associació Alma i amb la participació dels comerços de moda i estètica de la vila.

Durant l’esdeveniment, que va resultar un èxit de participació, es van fer donacions voluntàries per un valor total de 874’55€, i tota aquesta recaptació anirà destinada íntegrament a la compra d’una Joëlette, una cadira adaptada tot-terreny perquè persones amb necessitats físiques especials puguin practicar senderisme o participar en carreres, facilitant així que aquest col·lectiu pugui gaudir de l’experiència de l’esport i la muntanya. La cadira ja ha estat adquirida i s’estrenarà el proper 28 de maig en la sortida organitzada per l’Associació Alma i el Club Excursionista Anoia.

Com ja és tradició, a més, la passarel·la solidària també va servir per promocionar i donar a conèixer les noves col·leccions dels comerços locals de roba i complements; a qui l’Ajuntament agreix la seva implicació.

Des del consistori es felicita, un any més, a Ràdio Masquefa i a l’Associació Alma per la seva excel·lent tasca en favor de la inclusió i la dignitat de les persones amb discapacitat.