Masquefa fa un crida als ciutadans i entitats perquè participin al Carnaval del poble

45

Masquefa ja es prepara per a la tradicional Festa de Carnaval. Dissabte 4 de març, els carrers de la vila s’ompliran de color i alegria per commemorar com cal una de les festivitats populars més originals i exitoses de l’any. Per a l’ocasió, l’Ajuntament ha dissenyat enguany un complet i variat programa de propostes lúdiques per a tots els públics que combina l’essència de la festa amb algunes novetats.

L’activitat començarà a les 17:30 h. amb la recollida dels dorsals de les comparses al punt d’informació de sortida de la rua ubicat a l’Avinguda La Línia i, seguidament, a les 18 h., hi haurà la concentració de comparses i carrosses. La Rua de Carnaval d’aquest 2017 arrencarà a les 18:30 h. des de l’Avinguda de la Línia i transcorrerà pel carrer Sant Antoni fins l’Ajuntament; carrer Major; carrer Sant Pere; carrer Crehueta; i carrer Santa Clara fins la Fàbrica Rogelio Rojo. Un cop allà, i a la finalització de la Rua, es donarà la benvinguda del Rei Carnestoltes i es durà a terme l’entrega de premis. I la jornada tancarà a partir de la mitjanit amb una Festa de disfresses a la Sala Polivalent.

Daniel Orellana, regidor de Joventut, fa una crida als masquefins i a les entitats a participar d’aquesta festa “que és un moment únic per compartir la felicitat i l’alegria del moment amb amics, família i veïns i per seguir demostrant que Masquefa és un poble viu i dinàmic com pocs”. Orellana també posa en valor el paper del Casal Jove en l’organització de la festivitat.

Inscripcions per a la Rúa de Carnaval 2017

Fins el 24 de febrer s’obrirà el termini per presentar les inscripcions per participar a la Rua de Carnaval. Les inscripcions són totalment gratuïtes i es poden fer de forma presencial o per telèfon a:

– Ajuntament de Masquefa: de les 09 h. a les 14 h., de dilluns a divendres; i dilluns i dijous, de les 17 h. a les 19 h. Telèfon 93 772 50 30

– Casal Jove: de dimarts a dissabte, de les 17 h. a les 20 h. Telèfon 93 772 85 21

– Enviant un correu electrònic a l’adreça joventut@masquefa.net.

Enguany es realitzaran dos concursos de comparses: Categoria A (comparses de més de 10 participants) i Categoria B (comparses de menys de 10 participants); i un concurs de comerços i aparadors ambientats de Carnaval.