Marina Llansana, vicepresidenta d'Òmnium

96

Marina Llansana, votant a les eleccions d'Òmnium Cultural

L’exdiputada igualadina Marina Llansana forma part de la nova junta d’Òmnium Cultural. El president de l’entitat és ara Jordi Cuixart i les vicepresidències les ocupen Llansana i Joan Vallvé, tots ells membres de l’única candidatura que es va presentar, “Òmnium, compromís amb el demà”, i que va prendre possessió ahir. La junta entrant ha manifestat la voluntat de “seguir treballant per un país més just i més lliure”.

Al seu compte de Twitter, Llansana ha agraït el suport rebut i ha assegurat que la nova Junta s’hi deixarà la pell. De la seva banda el nou president, Jordi Cuixart, va remarcar que “el 27S Catalunya va decidir per una majoria més gran que volia iniciar el seu camí cap a la independència” i que “d’aquí no ens mouran”. També es va dirigir als partits polítics: “No sabem com us ho heu de fer però us n’heu d’ensortir. I ens hi trobareu sempre que calgui”. Cuixart també va mirar al futur: “Estem començant a viure els 18 mesos més trepidants de les nostres vides”, va augurar.

L’empresari Jordi Cuixart pren el relleu de Quim Torra, que va substituir Muriel Casals en el moment en què l’expresidenta va passar a formar part de la candidatura de Junts pel Sí.

 

 

Foto: Òmnium Cultural