Marc Castells serà proclamat President de la Diputació de Barcelona el proper dijous

115

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, serà proclamat president de la Diputació de Barcelona el proper dijous 28 de juny, en el transcurs d’un ple extraordinari convocat per la corporació provincial.
Castells és ja ara membre de la Junta de Govern, President de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local i President de la Comissió Informativa i de Seguiment de Desenvolupament Econòmic Local, com a vicepresident segon de la Diputació.

En el moment en què es va conèixer que l’actual presidenta, la fins ara alcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa, deixava el càrrec per passar a presidir el Port de Barcelona, el nom de Marc Castells ja va sonar des del primer minut amb molta força per a substituir-la. De fet, l’alcalde d’Igualada ja era un clar candidat per ser el president de la Diputació a l’inici de la present legislatura, el 2015. Ara estarà al capdavant de l’organisme fins a les properes eleccions municipals, previstes per maig de l’any vinent, càrrec que compartirà amb l’alcaldia de la capital de l’Anoia.
Anteriorment, un altre igualadí va presidir la Diputació, l’Antoni Dalmau i Ribalta, entre 1982 i 1987, tot i que representant l’Ajuntament de Barcelona.