Marc Castells: “Estem i estarem sempre al costat de la llibertat i la democràcia, reivindicant els nostres drets civils, socials i nacionals”

146

El president de la Diputació de Barcelona i alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha encapçalat, juntament amb els vicepresidents Dionís Guteras, Meritxell Budó, Martí Pujol i Miquel Forns, la representació de la corporació a l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova de Barcelona.

Acabada l’ofrena, a la qual també hi ha assistit diputats de diverses formacions polítiques amb representació a la Diputació de Barcelona, Castells ha assegurat que “estem i estarem sempre al costat de la llibertat i la democràcia, reivindicant sempre els nostres drets civils, socials i nacionals”.

En aquest sentit ha afegit que “no podem deixar de reivindicar que aquesta no és una Diada normal” ja que “estem en un moment de poca normalitat: tenim gent a la presó i a l’exili per haver donat la veu al poble”.

El president de la Diputació ha recordat que “estem al costat de les llibertats del nostre poble seguint el mandat de l’1-O, el mandat del poble que cívicament i pacíficament es va manifestar l’any passat i ho fa any rere any en aquesta Diada Nacional”.

Més enllà dels representants de la Diputació de Barcelona, diverses entitats, partits polítics i representants de les institucions catalanes han passat pel monument de Rafael Casanova per fer-ne la tradicional ofrena floral.