Manel del Valle serà el segon porter del primer equip de l’Igualada Hoquei Club

33

Manel del Valle Garcia, de 20 anys i porter del filial arlequinat, afronta el seu segon any com a jugador sènior i aquesta temporada es convertirà en el segon porter de la plantilla del primer equip de l’Igualada Hoquei Club per la temporada 2017-2018. El porter, que va començar a patinar als 5 anys, porta 15 anys al club igualadí. Manel del Valle ha declarat que “després de tants anys al club, formar part del primer equip és un somni i estic molt content”.

En les dues darreres temporades, Del Valle ha estat el porter titular del segon equip, el Vallter Igualada, que en dos anys ha aconseguit dos ascensos des de la Segona Catalana fins a la Nacional Catalana. Manel del Valle alternarà el primer equip amb el segon equip, on sempre que li sigui possible continuarà jugant.

Un nou jugador de la casa que en temporades anteriors ja havia estat convocat amb el primer equip i que ara, amb el seu esforç i treball s’ha guanyat poder estar com a company d’Elagi Deitg. De cara la propera temporada, el porter procedent del filial igualadí ha dit que “la majoria de l’equip fa anys que ens coneixem, segur que farem una gran pinya i aconseguirem fer una gran temporada”.

Manel del Valle i la resta de la plantilla del primer equip començaran el pròxim 29 d’agost la pretemporada. El tècnic Ferran López no podrà disposar però, dels també canterans Roger Bars, Jordi Méndez i César ‘Tety’ Vives, que disputaran a Nanjing (Xina) els World Roller Games 2017 a partir del pròxim 27 d’agost.