Manel Pla anirà a la llista de Jordi Cuadras a les eleccions municipals

109

L’empresari igualadí Manel Pla ha entrat a formar part de l’equip d’Igualada Som-hi. D’aquesta manera, amb més de 30 anys de trajectòria empresarial, Pla s’incorpora a la candidatura encapçalada per Jordi Cuadras per formar part de la llista electoral i confeccionar les propostes de la formació en l’àmbit econòmic. Des de la plataforma d’esquerres, creuen que la incorporació de Pla “és un posicionament clar per governar i generar noves oportunitats per crear ocupació a Igualada, a més de demostrar que es compta amb persones que provenen de fora de la política i que volen posar la seva experiència al servei de la ciutat”.

Des d’Igualada Som-hi expliquen que la plataforma “té com a prioritat fer d’Igualada una ciutat competitiva i que doni oportunitats a tothom, per això es vol posar èmfasi en el paper de les petites i mitjanes empreses, que són claus pel teixit econòmic de la ciutat”. Des de la candidatura liderada per Jordi Cuadras es comprometen a “treballar al costat dels empresaris, comerciants i autònoms que cada dia aixequen la persiana, creen ocupació a la ciutat i representen una gran part del PIB d’Igualada. En una ciutat amb un 12% d’atur i 2.307 persones sense feina, l’àmbit econòmic serà un dels puntals bàsics del projecte”.

Manel Pla, que és membre del grup ciutadà Igualada Oberta dins Igualada Som-hi, és propietari i gerent d’un grup de restauració a la ciutat, també ha estat president del Gremi d’Hosteleria de l’Anoia, és un dels sommeliers més reconeguts del país, ha impulsat diverses inciatives turístiques a la comarca, ha generat apostes per visualitzar els productors de l’Anoia i el Km0, és soci de Rotary Club Igualada i és una persona vinculada a la ciutat des de sempre. Pla ha explicat que fa aquest pas perquè “Igualada Som-hi és una gran oportunitat per donar un nou impuls a Igualada. La ciutat es troba en un moment clau per decidir com vol encarar el seu futur i avançar tot encarant els reptes que té damunt la taula. Per això crec que és el moment d’arremangar-se i sumar en un projecte nou, il·lusionant i divers per Igualada totalment necessari”.

El candidat a l’alcaldia Jordi Cuadras agraeix el pas endavant que fa Manel Pla, “comptar amb un dels empresaris amb més trajectòria de la ciutat és un impuls que ens engresca en el nostre objectiu de fer una Igualada millor”. També explica que la candidatura està treballant en la redacció del programa electoral i en la configuració d’una candidatura de persones amb capacitat de gestió a l’administració pública i a l’empresa privada, amb sensibilitat social d’esquerres i progressista i amb ganes de treballar per la ciutat. Cuadras afirma que “comptem amb tothom i cada dia comptem amb més gent per a fer un projecte de ciutat guanyador, de govern i transformador”.